rourus

Guna Florile de Bach - RESOURCE REMEDY

Guna Florile de Bach - RESOURCE REMEDY
In stock
295 lei

Categories: Guna Florile de Bach

Resource Remedy picături 20 ml, - remediu complex floral Bach din 5 flori (Star of Bethlehem, Cherry Plum, Clematis, Impatiens și Rock Rose) este destinat pentru relaxare și ameliorarea stresului.

Combinația Resource Remedy este concepută pentru a rezista cu încredere la stările de restructurare emoțională puternică cauzate de o varietate de situații stresante:
- Tensiuni în familie sau la locul de muncă.
- Călătorii aeriene sau călătorii lungi.
- Vestea proastă.
- Emoție înainte de un interviu, o întâlnire importantă sau o vorbire în public.
- Teama de dentist, operație sau injecții.
- Emoție mentală cu lacrimi.
- Nervozitate în ajunul zilei nunții sau divorț.
- și multe alte situații care vă stresează ...

Mod de utilizare: Cîte 4 picături direct în gură de 3-4 ori pe zi. Este permisă diluarea lor într-o cantitate mică de apă. Puteți repeta administrarea în intervale de 5-10 minute timp de 1 oră.

Ingrediente: apă, alcool (coniac de agricultură ecologică), flori de Bach: Star of Bethlehem, Cherry Plum, Clematis, Impatiens și Rock Rose.

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Pot fi administrate persoanelor de orice vârstă, inclusiv copiilor și femeilor însărcinate. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).