Compania noastră a apărut pe piața republicii Moldova în anul 1996, drept una dintre primеle companii de comercializare a medicamentelor homeopatice.

Astăzi noi colaborăm cu cei mai mari producători și distribuitori de medicamente naturiste. Sântem reprezentanții autorizați ai companiei italiene GUNA – lider în domeniul medicinei biologice, care propune o gamă variată de produse naturiste ca: medicamente homeopatice, suplimente alimentare, dispositive medicale, produse cosmetologice. De asemenea sântem distribuitori oficiali ai companiei canadiene HOMEOCAN, care propune o gamă de produse pentru copii, de la 0 până la 9 ani și companiei PLANTEXTRAKT – firmă mixtă româno-germnă, cu laboratoarele proprii de prelucrare a plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.

În anul 2003 am deschis prima farmacie homeopatică din Moldova în care și până în prezent propunem clienților noștri un asortiment bogat de medicamente homeopatice și fitopreparate, ceaiuri naturale din plante, vitamine și suplimente alimentare precum şi produse cosmetice.

Misiunea companiei noastre - este asigurarea populaţiei pe întreg teritoriul republicii cu medicamente şi produse naturiste de calitate înaltă.

Politica firmei este orientată către gasirea și promovarea celor mai bune produse și servicii, care ne permit satisfacerea cerințelor populației.

În succesul companiei noastre a contat grija pentru consumatorii medicamentelor noastre. Suntem convinși mereu că natura are grijă de noi și farmacia noastră oferă produse naturale, perfect adaptate pentru tratamentul organismului uman.