rourus

Florile de Bach - № 9 VIȚA ALBĂ (Clematis)

Florile de Bach - № 9 VIȚA ALBĂ (Clematis)
In stock
235 lei

Categories: Guna Florile de Bach

VIȚA ALBĂ (Clematis) - Trezește-te la realitate

„Pentru cei care sunt visători, somnoroși, incomplet treziți, fără un interes prea mare în viață. Sunt oameni tăcuți, care nu sunt foarte fericiți în circumstanțele prezente și care trăiesc mai mult în viitor decât în prezent. Ei trăiesc cu speranța unor vremuri mai fericite, când idealurile lor ar putea deveni realitate. Când sunt bolnavi, unii dintre ei fac puține eforturi sau deloc pentru a se însănătoși și în anumite cazuri abia așteaptă moartea, în speranța unor timpuri mai bune sau pentru a se reîntâlni cu cineva drag pe care l-au pierdut.” Edward Bach

Indicații: stări de reverie și somnolența, lipsa de interes pentru prezent și deficit de concentrare, tendința de a evada într-o lume imaginară sau într-un viitor idealizat.

Clematis reduce tendința către visare, te aduce cu picioarele pe pamânt și te ajută să îți transformi visele în realitate.

Ingrediente: apă, alcool (coniac din agricultura ecologică), esență de viță albă (Clematis vitalba).

Starea emoțională așteptată: Realism / Creativitate

Mod de utilizare: 2 picături - de 4 ori pe zi, direct în gură sau în puțină apă.

• Continuați să îl luați pentru o perioadă de timp de la câteva săptămâni pînă la două luni.

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Pot fi administrate persoanelor de orice vârstă, inclusiv copiilor și femeilor însărcinate. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale și poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).