rourus

Florile de Bach - RESOURCE HARMONY

Florile de Bach - RESOURCE HARMONY
In stock
295 lei

Categories: Guna Florile de Bach

Resource Harmony este un remediu floral Bach destinat pentru o relație armonioasă cu feminitatea sa în perioade de sensibilitate specială așa cum: ciclul menstrual, sarcina sau menopauza. Recomandat femeilor care suferă de mastopatie, bufeuri climatice, nereguli menstruale. 

Corcodușul personifică controlul asupra propriilor instincte; Măr pădureț - acceptare de sine; Ilice - iubire necondiționată; Slăbănogul - liniște; Muștarul - bucurie; Porumb sălbatic - conexiune a ciclurilor de viață, iar Nucul eliberarea de la influențele externe și factori iritanți.

Instrucțiuni de utilizare: 4 picături de 4 ori pe zi în puțină apă.

Compoziția: apă, alcool (coniac din agricultura ecologică), flori de Bach: Cherry Plum, Crab Apple, Holly, Impatiens, Scleranthus, Walnut, Mustard.

A se păstra într-un loc răcoros, uscat și întunecat. A nu se lasa la indemana copiilor. Alcool 27% vol. Volum: 20 ml

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale și poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).