rourus

Florile de bach - № 10 MĂR PĂDUREȚ (Crab Apple)

Florile de bach - № 10 MĂR PĂDUREȚ (Crab Apple)
In stock
235 lei

Categories: Guna Florile de Bach

MĂR PĂDUREȚ (Crab Apple) - scapă de obsesia pentru ordine și curățenie

„Crab Apple este un remediu de curățare. Este indicat celor care se simt de parcă ar avea în ei ceva care nu este tocmai curat. Adesea este vorba despre un lucru de mică importanță; unii au o boală pe care o ignoră și care este mai gravă în comparație cu acel lucru asupra căruia se concentrează și care li se pare atât de important, încat trebuie vindecat. Se descurajează dacă tratamentul eșuează. Fiind un curățator, acest remediu purifică rănile dacă pacientul are motive să creadă că în el a pătruns vreo otravă care trebuie eliminată.” Edward Bach

Indicații: nevoie exagerată de ordine și curățenie, sentimente de murdărie și comportamente compulsive de curățare (internă sau externă).

Crab Apple înlatură sentimentul de murdărie și preocuparea excesivă pentru detalii, te ajută sa percepi masura corectă a unui lucru în planul de ansamblu și să-ți stabilesti în mod adecvat prioritățile.

Starea emoțională așteptată: Puritate / Acceptare

Ingrediente: apă, alcool (coniac din agricultura ecologică), esență de măr pădureț (Malus pumila).

Mod de utilizare: 2 picături - de 4 ori pe zi, direct în gură sau în puțină apă.

• Continuați să îl luați pentru o perioadă de timp de la câteva săptămâni pînă la două luni.

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Pot fi administrate persoanelor de orice vârstă, inclusiv copiilor și femeilor însărcinate. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale și poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).