rourus

Profos N30

Articul: Profos
Supliment alimentar cu o acțiune probiotică
In stock
950 lei

Categories: Suplimente alimentare

Profos sulpiment alimentar în baza de Fructooligozaharide cu vitamina A, Magnesiu, Siliciu, Hialuronat de sodiu și a extractelor vegetale indicat în caz de carență a acestor nutrienți sau în caz de necesitate.

Profos - un supliment alimentar cu o actiune probiotică, cu o compoziție unică, inovatoare, care conține fructo-oligozaharide (FOSsc), este un probiotic natural.
Profos conține elemente naturale, utile pentru sprijinirea și regenerarea sensibilă a mucoasei intestinale, îmbunătățește absorbția de acid hialuronic, magneziu și siliciu. Este un aditiv util pentru îmbunătățirea activității tractului gastro-intestinal, în cazul unui regim alimentar dezechilibrat, constipației sau digestiei rele. Datorită compoziției sale unice acest supliment ajută la menținerea structurii pielii, funcționarea și plasticitatea articulațiilor și a oaselor.

Compoziția: Fructooligozaharide, maltodextrină, agent de îngroșare: gumă de salcie, gumă de xantan; oxid de magneziu, ulei esențial din semințe de fenic (Foeniculum vulgare M) titrat 1%, frunze de hamamelis (Hamamelis virginiana L) titrat 10% tanin, flori și frunze de Nalba (Malva sylvestris L), arome, fructe de trandafir sălbatic (Rosa L) titrat 50% vitamina C, hialuronat de sodiu, agenți antiaglomeranți:. Acid stearic vegetal, dioxid de siliciu; semințe de Griffonia (Griffonia Simplicifolia) titrat 99% 5-hidroxitriptofan, emulgator: esteri ai zaharozei cu acizi grași; îndulcitor: sucraloză; palmitat de retinil (vitamina A).

Metoda de administrare: Se recomandă 1-2 pachețele de Profos™ pe zi;conținutul plicului se toarnă într-un păhar cu o cantitate mică de apă și se amestecăpână la dizolvare completă, apoi se mai adaugă cel puțin 100-150 ml de apă și din nou se amestecă până la o dispersie omogenă a produsului. Dizolvarea incompletă a produsului nu este un semn de alterare, dar se datorează prezenței hialuronatului de sodiu. A se consuma cu 1 oră înainte de masă.

Ambalaj: 30 plicuri

Producător: Guna Spa, Italia

Вес 51 g