rourus

Natur 2

Natur 2
In stock
255 lei

Categories: Dermatocosmetologie

Natur 2 - Crema homeopatica, recomandata pentru ingrijirea si corectia pielii uscate, imbatranite a zonei vaginale externe, precum si lipsa principalului hormon feminin - estrogen. Reface și restabilește echilibrul în mod eficient și sigur al estrogenului.

Indicatii: vulvovaginita postmenopauzala, varstnica si atrofica cauzata de deficit de estrogen; dispareunie cauzată de deficiența de estrogen; dispareunie postmenopauzala. Nu provoacă reacții alergice.

Mod de utilizare: Crema se aplica cu miscari usoare de masaj. Se spală complet cu apă. Nu pateaza hainele. Crema se aplica dimineața și seara timp de cel puțin 2 luni. Apoi continuați să-l utilizați o dată pe zi, precum și de fiecare dată după actul sexual. Poate fi aplicat cu sau fără aplicator (aplicator inclus).

Ingrediente: Proteina din soia hidrolizata - bogata in fitoestrogeni, poate compensa deficitul de estrogen.

• Extract de embrion (Embryo totalis suis) - revitalizeaza membrana mucoasa a tesutului vaginal, imbunatatind vascularizarea. Întărește și restabilește activitatea celulelor epidermei și dermei, accelerând diviziunea și regenerarea fiziologică a acestora. Promovează stimularea metabolismului hidro-electroliților, proteinelor, lipidelor și carbohidraților la nivelul pielii;
• Proteina placentară (Placenta suis) – stimulează fluxul sanguin periferic, are efect trofic;
• Estradiol - reglează concentrația fiziologică a hormonului, compensând deficitul de diferite substanțe și ameliorând simptomele;
• Extract de bioregulatori tisulari Ovarium (Ovarium suis) – activeaza functia ovarelor.

Fara parabeni si efecte adverse!
Tuba 75 g.