rourus

Florile de Bach - № 1 ȚURIȚA MARE (Agrimony)

Articul:
Florile de Bach - № 1 ȚURIȚA MARE (Agrimony)
Вес:
10 ml
In stock
Product with the selected option combination is not available for purchase
235 lei

Categories: Guna Florile de Bach

ȚURIȚA MARE (Agrimony) - Regăsește-ți pacea interioară!

„Pentru oamenii joviali, veseli, plini de umor, care iubesc pacea și sunt atât de afectați de dispute sau certuri încat sunt dispuși să cedeze mult pentru a le evita. Deși au necazuri și sunt nelinistiți sau ingrijorați, ei își ascund grijile în spatele umorului și glumelorși sunt considerați prieteni foarte buni. Consumă adesea alcool sau droguri în exces pentru a putea să îndure încercările cu voioșie.” Edward Bach

Indicații: reprimarea ingrijorărilor, evitarea conflictelor și tendința de a consuma alcool sau droguri în exces pentru a păstra pacea și veselia.

Agrimony te ajută să te confrunți cu problemele tale, să găsești soluții adecvate pentru rezolvarea lor și să le depășești cu umor și o veselie autentică. 

Starea emoțională așteptată: Armonie / Deschidere

Ingrediente: apă, alcool (coniac din agricultura ecologică), esență din țurița mare (Agrimonia Eupatoria).

Mod de utilizare: 2 picături - de 4 ori pe zi, direct în gură sau în puțină apă.

• Continuați să îl luați pentru o perioadă de timp de la câteva săptămâni pînă la două luni.

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Pot fi administrate persoanelor de orice vârstă, inclusiv copiilor și femeilor însărcinate. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale și poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).


Вес 10 ml