rourus

Proflora

Articul: Proflora
O compoziție simbiotică unică din șase tulpini probiotice
In stock
450 lei

Categories: Suplimente alimentare

Proflora™ sulpiment simbiotic nutritiv, compus din 6 tulpini probiotice diferite, în formă de microcapsule gastroprotectoare, asociate cu fibra probiotică FOSsc (fructo-oligozaharoză de lanţ scurt), cu scopul de a reechilibra ecosistemul intestinal.

Indicații: Proflora restabilește microflora intestinală în așa cazuri ca: dieta dezechilibrată, tratamentul cu antibiotice, stres fizic și mental, diaree, balonare, indigestie, balonare.
Proflora se indică în special pentru cei care suferă de infecții recurente cauzate de Escherichia coli. Se recomandă copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează, persoanele în vârstă, precum și persoanelor cu alergii alimentare.

Ingredienți: Fructo-оligozaharoze (FOS); maltodestrină din cartofi; Anticonglomeranţi: dioxid de siliciu; microorganisme probiotice în microcapsule gastroprotectoare : Bifidobacterium lactisBS01(LMG P-21384)Lactobacillus acidophilusLA02 (DSM21717), Lactobacillus paracasei LPC00 (LMG P-21380) Lactobacillus plantarum LP02 (LMG P-21020), Lactobacillus rhamnosus LR06 (DSM21981) Lactobacillus salivarius LS03 (DSM22776)

Doza zilnică și metoda de administrare: Un pacheţel de Proflora pe zi, cu 30 de minute înainte de ora mesei. Pentru o dizolvare mai eficientă, se recomandă să dizolvați în pahar conţinutul pacheţelului şi apoi să adăugaţi jumătate de pahar de apă sau lapte la temperatura mediului. Amestecaţi bine şi consumaţi imediat amestecul.

Вес 75 g