rourus

ASTROLIN

ASTROLIN
In stock
560 lei

Categories: Suplimente alimentare

ASTROLIN - UN PREBIOTIC DE NOUĂ GENERAȚIE!

1. "Astrolin" este eficient pentru orice tulburări ale sistemului digestiv, după orice intoxicație: alimentară, medicinală. Este un remediu eficient pentru constipație. Luați 2 capsule, de 3 ori pe zi.

2. „Astrolin” este unul dintre cele mai eficiente mijloace pentru refacerea și menținerea activității vitale a microflorei intestinale benefice. Este obligatoriu după utilizarea antibioticelor pentru restabilirea microflorei intestinale și eliminarea complicațiilor care apar. Luați 2 capsule, de 3 ori pe zi. Durata 15 zile.

3. Probleme intestinale la copii. Singurul mijloc eficient de compensare a tulburărilor funcționale la copiii născuți cu o anomalie a intestinului gros este dolichosigma.

4. Recomandat din a 24-a săptămână de sarcină și în timpul alăptării pentru a îmbunătăți absorbția calciului în timpul formării țesutului osos al copilului, pentru a forma sistemul nervos, precum și pentru a transmite microflora intestinală necesară copilului în timpul nașterii și pentru a stabiliza imunitatea după naștere .

5. Recomandat pentru nașterea prematură și după „cezariană” pentru a compensa imunodeficiența unui copil în primul an de naștere și pentru a reduce manifestările alergice în timpul hrănirii.

6. Recomandat în gastrologie pentru stabilizarea unei perioade mai lungi de remisie în pancreatita cronică, enterocolita și gastroenterocolita. Luați 2 capsule de 3 ori pe zi cu mesele timp de 15 zile.

7. Eficient pentru diferite afecțiuni ale ficatului, inclusiv pentru a compensa afecțiunile funcționale în hepatita virală. Luați 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 45 de zile. Reaplicați de 3-4 ori pe an.

8. Recomandat după orice operație chirurgicală pe intestinul subțire și gros pentru prevenirea posibilelor complicații și recidive.

9. Un remediu eficient pentru recuperarea și reabilitarea funcțională a pacienților după COVID19.

10. Promovează normalizarea și stabilizarea nivelului de colesterol, este recomandat pentru utilizare după și între cursurile de tratament cu statine. Luați 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 45 de zile. Reaplicați de 3-4 ori pe an.

11. Este necesară în asociere cu metformina în diabetul zaharat de tip II pentru a compensa efectele secundare ale metforminei, pentru a reduce mai eficient hemoglobina glicată HbA1c, precum și pentru a compensa mai eficient complicațiile care apar. Respectați recomandarea unui specialist.

12. Eficient în zona genitală feminină în timpul menopauzei. În perioada schimbărilor hormonale din organism, ajută la stabilizarea mai eficientă a echilibrului funcțiilor fiziologice la un nivel nou și la eliminarea posibilelor complicații. Luați 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 45 de zile. Cursurile repetate trebuie reluate cu creșterea simptomelor individuale.

ASTROLIN ® este un preparat natural și absolut sigur. Nu provoacă reacții alergice și nu are efecte adverse. Nu are restricții privind durata de utilizare. Compatibil cu orice produs farmaceutic.