rourus

Florile de Bach - № 30 CASTAN COMESTIBIL (Sweet chestnut)

Florile de Bach - № 30 CASTAN COMESTIBIL (Sweet chestnut)
In stock
235 lei

Categories: Guna Florile de Bach

CASTAN COMESTIBIL (Sweet chestnut) - găsește o cale de ieșire din situația disperată în care te afli!

„Pentru acele momente din viață unor oameni cand suferința este atat de mare încat pare a fi imposibil de îndurat. Când mintea sau corpul simte că a ajuns la limita extremă a rezistenței sale și că este nevoit să cedeze. Când pare că nu a mai rămas nimic de înfruntat decât distrugerea și anihilarea.” Edward Bach

Indicații: sentimente de deznădejde și disperare intensă, generate de o situație dificilă, de o mare suferință sau de o pierdere ireparabilă.

CASTAN COMESTIBL te ajută sa depășești starea de profundă disperare și să gasești o cale de ieșire din situația dificilă în care te afli.

Starea emoțională așteptată: Metamorfoză / Renaștere

Ingrediente: apă, alcool (coniac din agricultura ecologică), esență de castan comestibil (Castanea sativa).

Mod de utilizare: 2 picături - de 4 ori pe zi, direct în gură sau în puțină apă.

• Continuați să îl luați pentru o perioadă de timp de la câteva săptămâni pînă la două luni.

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Pot fi administrate persoanelor de orice vârstă, inclusiv copiilor și femeilor însărcinate. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale și poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).