rourus

Florile de Bach - № 17 CARPEN (Hornbeam)

Florile de Bach - № 17 CARPEN (Hornbeam)
In stock
235 lei

Categories: Guna Florile de Bach

CARPEN (Hornbeam) - regăsește-ți tonusul mental și vitalitatea!

„Pentru cei care simt că nu au suficientă putere, mentală sau fizică, să ducă povara vieții zilnice. Treburile cotidiene par prea grele pentru a fi îndeplinite, deși în general ei reușesc să-și realizeze sarcina. Pentru cei care cred că o anumită parte, a minții sau a corpului, are nevoie să fie întărită înainte de a putea să-și îndeplinească cu ușurința munca.” Edward Bach

Indicații: oboseala mentală, sentiment de lipsă de putere care apare la gândul de a începe o activitate (asociat cu consumul excesiv de tonice și energizante).

CARPEN alungă oboseala psihică, te ajută să-ți recapeți tonusul mental și să ai incredere în puterea ta de a face fața tuturor cerințelor vieții cotidiene.

Starea emoțională așteptată: Consolidare / Implicare

Ingrediente: apă, alcool (coniac din agricultura ecologică), esență de carpen (Carpinus betulus).

Mod de utilizare: 2 picături - de 4 ori pe zi, direct în gură sau în puțină apă.

• Continuați să îl luați pentru o perioadă de timp de la câteva săptămâni pînă la două luni.

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Pot fi administrate persoanelor de orice vârstă, inclusiv copiilor și femeilor însărcinate. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale și poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).