rourus

Florile de Bach - № 7 MUGURE DE CASTAN SĂLBATIC (Chestnut Bud)

Florile de Bach - № 7 MUGURE DE CASTAN SĂLBATIC (Chestnut Bud)
In stock
235 lei

Categories: Guna Florile de Bach

MUGURE DE CASTAN SĂLBATIC (Chestnut Bud) - Învață rapid din greșelile tale!

„Pentru cei care nu trag toate avantajele din observație sau experiența și care au nevoie de mai mult timp decât alții pentru a învața lecțiile vieții zilnice. În timp ce o experiență este suficientă pentru unii, acești oameni au nevoie de mai multe experiențe pentru a-și învața lecția. Prin urmare, spre regretul lor, ei se găsesc în situația de a face aceeași greșeală în diferite ocazii." Edward Bach

Indicații: învațare lentă, dificultatea de a trage învațăminte din propriile experiențe, tendința de a repeta aceleași greșeli.

Chestnut Bud te ajută să înveți rapid din greșelile tale sau ale altora, să profiți la maximum de toate experiențele prin care treci și să conștientizezi ce este nevoie să schimbi în comportamentul tău pentru a evolua.

Starea emoțională așteptată: Spontaneitate / Învățare

Ingrediente: apă, alcool (coniac din agricultura ecologică), extract din mururi de castan sălbatic (Aesculus Hippocastanum).

Mod de utilizare: 2 picături - de 4 ori pe zi, direct în gură sau în puțină apă.

• Continuați să îl luați pentru o perioadă de timp de la câteva săptămâni pînă la două luni.

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Pot fi administrate persoanelor de orice vârstă, inclusiv copiilor și femeilor însărcinate. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale și poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).