rourus

Florile de Bach - № 4 ȚINTAURĂ (Centaury)

Florile de Bach - № 4 ȚINTAURĂ (Centaury)
In stock
235 lei

Categories: Guna Florile de Bach

ȚINTAURĂ (Centaury) - Afirmă-ți voința și spune "nu" atunci când este necesar!

„Pentru oamenii amabili, tăcuți, blânzi, care sunt extrem de dispuși să-i ajute pe altii. Își suprasolicită puterea în stradaniile lor. Doresc atât de mult să ajute incât devin mai mult servitori decât ajutoare benevole. Natura lor bună îi determină să facă mai mult decât li se cere și, procedând astfel, ei își pot neglija propria lor misiune în viață.” Edward Bach
Indicații: dorința excesivă de a ajuta, dificultatea de a spune "nu" și tendința de a ceda cerințelor celorlalți în defavoarea nevoilor personale.
ȚINTAURĂ (Centaury) te ajută să îți folosești cu discernamant bunăvoința, să-ți respecți nevoile și să spui "nu" atunci cand este necesar.

Starea emoțională așteptată: Generozitate / Asertivitate

Ingrediente: apă, alcool (coniac din agricultura ecologică), esență din țintaură (Centaurium umbellatum).

Mod de utilizare: 2 picături - de 4 ori pe zi, direct în gură sau în puțină apă.

• Continuați să îl luați pentru o perioadă de timp de la câteva săptămâni pînă la două luni.

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Pot fi administrate persoanelor de orice vârstă, inclusiv copiilor și femeilor însărcinate. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale și poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).