rourus

Florile de Bach - № 3 FAGUL (Beech)

Florile de Bach - № 3 FAGUL (Beech)
In stock
235 lei

Categories: Guna Florile de Bach

FAGUL (Beech) - Fii tolerant și învață să faci critici constructive!

„Pentru cei care simt nevoia să vadă mai mult bine și mai multă frumusețe în tot ceea ce îi înconjoară. Deși multe lucruri par să fie rele, remediul îi ajută să vadă binele care crește în interiorul lor. De asemenea, îi ajută să aibă capacitatea de a fi mai toleranți, mai indulgenți și mai ințelegători fața de diferitele moduri în care fiecare individ și fiecare lucru evoluează în vederea perfecțiunii lui finale.” Edward Bach

Indicații: intoleranța fața de ceea ce nu corespunde propriului sistem de valori, tendința excesivă de a critica sau de a emite judecăți de valoare.

FAGUL (Beech) te ajută să fii mai tolerant cu cei din jur, să accepți cu mai multa ușurință felul în care fiecare individ se manifestă și să-ți exprimi constructiv opinia atunci cand observi erori sau deficiențe.

Starea emoțională așteptată: Toleranța

Ingrediente: apă, alcool (coniac din agricultura ecologică), esență din fag (Fagus Sylvatica).

Mod de utilizare: 2 picături - de 4 ori pe zi, direct în gură sau în puțină apă.

• Continuați să îl luați pentru o perioadă de timp de la câteva săptămâni pînă la două luni.

Remediile florale Bach nu au efecte adverse și nu produc dependența. Pot fi administrate persoanelor de orice vârstă, inclusiv copiilor și femeilor însărcinate. Atunci cand echilibrul emoțional se restabilește, nu mai simți nevoia de a lua remedii florale și poți întrerupe administrarea. Remediile florale pot fi administrate în combinație cu alte tratamente (medicamente, suplimente alimentare, uleiuri esențiale, remedii homeopate etc.).